Bewoners

 

>>OS bewonersbrief<<

Aan: Buurtbewoners Olympisch Stadion
Betreft: evenement in het stadion op 7 en 8 juni

Geachte buurtbewoner,

Op 7 en 8 juni vinden er concerten plaats in het Olympisch Stadion. Via deze brief willen wij u informeren over deze concerten. Het doel van dit bericht is vooral om belangrijke momenten en mogelijke overlast aan te kondigen en daarnaast om een mogelijkheid tot communicatie aan te bieden vooraf, tijdens en na het evenement.

Lees hier alle informatie:

>> OS bewonersbrief <<

 

 

Op- en afbouw:
Aan de voor- en achterzijde van het stadion komen 2 afgesloten entreegebieden. De rondweg rondom het stadion blijft tijdens de op- en afbouw bereikbaar.
3-7 juni Opbouw in en om het stadion | 9-11 juni Afbouw in en om het stadion;

7-8 juni concerten:

  • Soundchecks op 7 en 8 juni tussen 12:00 en 17:00 uur
  • Opening van het stadion op 7 juni om 17:00 uur en op 8 juni om 16:00 uur
  • Concert tussen 17:00 en 23:00 uur, om 23:00 uur stopt de muziek.
  • Tijdens de concerten zijn er een paar momenten met vuurwerk.

Bereikbaarheid van uw buurt:

Onderstaande maatregelen zijn van toepassing op 7 en 8 juni – 15:00-01:00 uur:

  • Het fietspad aan de kant van het stadion langs het Total station wordt afgesloten. Het fietspad aan de Stadionpleinzijde is wel open voor fietsverkeer.
  • De laan der Hesperiden wordt afgesloten vanaf het Stadionplein richting parkeergarage en Olympisch Stadion. De parkeergarage onder het Olympisch Stadion blijft bereikbaar voor abonnementhouders middels het tonen van het abonnement. Zodra P+R vol is worden er geen voertuigen meer toegelaten bij de kruising i.v.m. veiligheid. De ventweg van de Laan der Hesperiden is gewoon beschikbaar voor automobilisten, net als de aangelegen inpandige parkeergarage ter hoogte van nummer 166. De route hiernaartoe loopt via de Eosstraat en de Rheastraat. Enkel bewoners worden bij de Eosstraat doorgelaten door een verkeersmedewerker om wildparkeren te voorkomen. Het is raadzaam deze brief in uw auto mee te nemen wanneer u in en/of uitrijdt op 7 en 8 juni.
  • IJsbaanpad: Kiss & Ride is op het IJsbaanpad tussen de Amstelveenseweg en het Burgerweeshuispad. Na de rotonde Burgerweeshuispad staat een bemande afzetting om wildparkeren te voorkomen. De woonboten aan de Jachthavenweg zijn bereikbaar voor bewoners door het tonen van de bewonerspas of deze brief.
  • Piet Kranenbergpad: Voetgangers richting touringcars en Kiss & Ride worden tijdens de uitstroom via de Jan Wilsbrug naar het IJsbaanpad en Jachthavenweg geleid voor de taxi cue en de touringcars.
  • Fred Roeskestraat: Er wordt een tijdelijke parkeerplaats ingericht voor taxivervoer waarvoor parkeervakken worden afgezet.

Uiteraard is er in overleg met de gemeente een uitgebreid veiligheids- en mobiliteitsplan opgesteld en doen wij er alles aan om de overlast zo beperkt mogelijk te houden. We doen er alles aan om het evenement goed te laten verlopen en overlast te beperken. In de totstandkoming van de evenementenvergunning wordt uitvoerig aandacht besteed aan de bepaling van toegestane geluidsniveaus. Conform de voorschriften zullen er geluidsmetingen uitgevoerd worden om te verzekeren dat wij binnen de geluidsnormen blijven die de gemeente Amsterdam stelt.

Heeft u vragen, opmerkingen of klachten over het evenement dan kunt u tijdens de op- en afbouwperiode en het evenement contact opnemen met onze organisatie op het telefoonnummer:
06 21 45 62 72. U kunt de Gemeente Amsterdam op 14020 bereiken. Wij vragen om uw begrip en medewerking om het evenement succesvol te laten verlopen en hopen u door middel van deze brief voldoende te hebben geïnformeerd.

Als u na het lezen van deze brief nog vragen heeft kunt u een e-mail sturen naar info@agentsafterall.nl

 

Met vriendelijke groet,
Agents After All Concerts